Vloerzeil

Previous
Next

Vloerzeil

Voor tijdelijke promotionele toepassinge

Eenvoudig verplaatsbaar en opnieuw te gebruiken

Contour in elke gewenste vorm

Voorzien van anti-slip en slijtvaste eigenschappen

We werken er hard aan om te zorgen dat hier spoedig een online calculator komt om direct jou prijs te berekenen

Voor 11:00 besteld? Dezelfde dag nog in productie!

Vloerzeil geprint met eigen prints maakt van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren indoor kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen én te verwijderen. Dat maakt het uitermate geschikt voor kortlopende toepassingen. Vloerzeil is het perfecte middel om klanten een showroom in te ‘trekken’, voor het promoten van tijdelijke acties. Ook op beurzen en evenementen doet Vloerzeil het goed. Het is een krachtige manier om een campagne te communiceren. Een meer praktische benadering is onder andere het aangeven van looproutes. Daarnaast kun je met een Vloerzeil ook tijdelijk een kamer decoreren. 

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Jouw product nog niet online te calculeren en/of te bestellen? Of wil je een zodanig hoge oplage dat we je waarschijnlijk een scherper aanbod kunnen doen dan wat onze online calculator berekend?
offerte

Materiaal

Dankzij de Bfl-s1 certificering is Vloerzeil geschikt en brandveilig voor gebruik in bedrijven, op beurzen en in andere openbare ruimtes. Het witte vloervinyl heeft een gewicht van 1880 gr./m², heeft een gestructureerde voorzijde en een geschuimde anti-slip achterzijde. Vloerzeil is weliswaar aan de voorzijde slijtvast, toch raden wij toepassingen van tijdelijke aard aan. De mate van slijtvastheid is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over het materiaal heen loopt.

Bedrukking

Onze vloerzeilen worden geprint een slijtvaste UV-inkt. Hier wordt door ons geen extra beschermende transparante vernis laag overheen gezet.

Afwerking

Machinaal worden onze vloerzeilen exact op maat gesneden vierkant, rechthoekig, rond of in iedere gewenste contour vorm. De maximale printbreedte is 194 cm. Bij lengtes vanaf 7 meter wordt de print opgedeeld.

Het leggen van Vloerzeil

De vinylvloer leggen op een ondergrond die volledig vlak is snel en eenvoudig. Afhankelijk van de toepassing van de vloer en de ruimte waarin je de vloer legt, zijn er drie manieren om Vloerzeil te leggen:

  • Los bovenop de ondergrond – Aan te raden voor kleine ruimtes. Hou hierbij rekening met de minimale afmetingen, zodat het materiaal goed blijft liggen.
  • Met Dubbelzijdige tape – Gebruik je Vloerzeil voor korte promoties, dan kun je dit prima bevestigen met dubbelzijdig tape.
  • Verlijmen – Voor toepassingen van langere duur, bijvoorbeeld in een showroom. Het is belangrijk dat er geen frictie ontstaat tussen de ondergrond en het materiaal. In vochtige ruimtes is het aan te raden het vinyl te verlijmen en daarnaast ook de randen te kitten. Hiermee voorkom je dat er vocht onder de vloer komt. Sla bij het verlijmen de vloer tot de helft terug en breng vervolgens de lijm aan. Druk het vinyl daarna stevig aan om oneffenheden te voorkomen. Plak op dezelfde manier de andere helft van het vinyl. Nadat het Vloerzeil gelijmd is, moet de vloer 48 uur rusten.

Montagetip: welke manier van leggen je ook kiest, laat het Vloerzeil eerst een paar dagen op de locatie liggen om te wennen aan de temperatuur. Zo krimpt of rekt het niet meer uit als het gelegd is.

Vind je het toch een beetje spannend, ben je er niet zo handig mee of wil je gewoon dat het goed gebeurd zonder risico? Dan kunnen wij het vloerzeil ook voor je laten leggen door een van onze ervaren monteurs. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden