Plafonddoek

Plafonddoek

Geprint plafonddoek op maat voor jou

Keuze uit 2 materialen

Eenvoudig te monteren

Doeken zijn eenvoudig te wisselen

We werken er hard aan om te zorgen dat hier spoedig een online calculator komt om direct jou prijs te berekenen

Voor 11:00 besteld? Dezelfde dag nog in productie!

Geef een plafond een extra functie met een plafonddoeken. Het geheel bestaat uit een aluminium, wit of zwart plafondframe met een peesdoek met platte pees. Wil je een bepaalde sfeer creëren of reclame maken met een print aan het plafond? Plafonddoeken zijn mooie aandachtstrekkers voor in winkels, showrooms of beursstands. 

Ook is het Plafonddoek goed in te zetten als verlaagd plafond. Of om oneffenheden weg te werken. Daarnaast zijn de Peesdoeken gemakkelijk te verwisselen, zodat je ze ook actiegericht in kunt zetten. Je bestelt hier ook jouw losse Peesdoeken speciaal voor het Plafonddoek.

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Jouw product nog niet online te calculeren en/of te bestellen? Of wil je een zodanig hoge oplage dat we je waarschijnlijk een scherper aanbod kunnen doen dan wat onze online calculator berekend?
offerte

Materiaal en bedrukking

De Plafonddoeken die in de textielframes geplaatst kunnen worden zijn leverbaar in de volgende materialen; Het 230 g/m2 DisplaySoft polyesterdoek en het 260 g/m2 Display WhiteBlack polyesterdoek. Deze laatste heeft een zwarte achterzijde wat al het eventuele licht blokkeert. Beide textielsoorten hebben een matte uitstraling en zijn kreukvrij. Beide beschikken ze over een B1 brandcertificaat. Al onze Plafonddoeken worden met UV-inkt geprint.

Zodra de Plafonddoeken zijn geplaatst in de textielframes zorgt dit al direct voor een betere akoestiek in de ruimte. Wil je deze akoestiek echter nog verhogen, dan is er de mogelijkheid om geluidsabsorberend vilt te plaatsen in de textielframes, achter het doek. Denk hierbij eens aan afscheidingswanden in kantoorruimtes, productiehallen met lawaaierige machines, kantines, klaslokalen, aula’s en openbare ruimtes waar zich veel mensen kunnen bevinden.

Afwerking

Machinaal worden onze Plafonddoeken exact op maat gesneden vierkant of rechthoekig. De Plafonddoeken die in textielframes geplaatst worden, werken allemaal met een platte pees. Deze platte pees wordt rondom aan de textieldoeken gestikt. De materialen waarop geprint wordt zijn allemaal maximaal 3,2mtr breed, wat betekend dat wanneer zowel de breedte al hoogte groter is dat er een lasnaad in zal komen.

Montage plafonddoeken

Textielframes en Plafonddoeken zijn erg makkelijk te plaatsen. Omdat het een modulair systeem is werkt het allemaal met standaard hoekverbinders en koppelstukken. Vind je het toch een beetje spannend, ben je er niet zo handig mee of wil je gewoon dat het goed gebeurd zonder risico? Dan kunnen wij de textielframes ook voor je laten plaatsen door een van onze ervaren monteurs. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.