LED Frames

Previous
Next

LED Frames

Vrijwel ieder formaat is mogelijk

Hoogwaardig geanodiseerd aluminium

Geschroefd, hangend, staand, speciale vormen, complete wanden

Snelle en luxe uitstraling, echte eyecatcher

Energiezuinige LED verlichting

We werken er hard aan om te zorgen dat hier spoedig een online calculator komt om direct jou prijs te berekenen

Voor 11:00 besteld? Dezelfde dag nog in productie!

Til jouw reclameuiting naar een hoger niveau!

LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! Dankzij de LED verlichting in combinatie met een Sabine Backlit doek ontstaat een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak van je foto of reclameboodschap het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms. Deze LED Frames zijn eenvoudig te plaatsen d.m.v. het modulaire systeem. 

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Jouw product nog niet online te calculeren en/of te bestellen? Of wil je een zodanig hoge oplage dat we je waarschijnlijk een scherper aanbod kunnen doen dan wat onze online calculator berekend?
offerte

Materialen

Bij LED Frames praten we over profielen met een bepaalde dikte en uitvoering. Afhankelijk van de toepassing zijn daar één of meerder profielen voor geschikt. Hierbij opsomming van de profielen die wij aanbieden, het getal staat voor de dikte van het profiel in mm. 

Enkelzijdige profielen: Lightbox 50 – Lightbox 60 – Lightbox 90  – Lightbox 120

Enkelzijdige LED-frames zijn geschikt voor wandmontage. De frames worden veelal ingezet als opvallende signage in retail en openbare ruimtes. Wissel snel en eenvoudig de textielprint en creëer een nieuwe reclame-uiting.

Dubbelzijdige profielen: Lightbox Double 100 – Lightbox Double 200

Dubbelzijdige lichtbakken zijn gemakkelijk te monteren. Maak mooie en opvallende visuals op beurzen, in winkels, in showrooms of tijdens tentoonstellingen. De lichtbakken zorgen ervoor dat een boodschap goed zichtbaar is. Het frame is te voorzien van twee peesdoeken.

3D Textielframe: Cube 65 – Carre 160 – Lightbox Double 160

Met de modulaire 3D profielen creëert u opvallende LED-frames. De geplaatste textielprint is zichtbaar vanaf meerdere zijden en perfect voor zowel hangend als vrijstaand gebruik. Daarnaast leent de constructie zich tot het maken van complete beursstands.

Onze LED Frames kun je vastschroeven tegen een wand, hangen aan een wand, zelfstandig laten staan met voetplaten of zelfs hangen aan bijvoorbeeld een plafond. Met onze 3D textielframes is het mogelijk kubussen te maken of zelfs completen wanden en ruimtes te creëren, zelfs optioneel deuren erin etc. Daarnaast zijn er ook gebogen frames te produceren voor het maken van ronde wanden en/of grote lampenkappen.

Het frame is in elk formaat verkrijgbaar doordat er diverse LED-technieken zijn ontwikkeld. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit energiezuinige LED modules. Deze LED modules zijn voorzien van speciale lens kapjes dat zorgt voor de juiste straling met optimaal effect. Afhankelijk van uw wensen is er altijd een LED-frame dat aansluit. Laat uw (reclame) boodschap opvallen met één van de aangeboden LED-technieken.

EDGE-Lit: PowerLED voorgemonteerd vanaf de zijkant. Dankzij de modulaire constructie worden de frames compact verpakt waardoor voordelig vervoer mogelijk is.

LED op Dibond: Deze LED-techniek verlicht vanaf de achterkant een textielprint met LED voorgemonteerd op een dibond plaat. Door middel van groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling. Vooraf geÏnstalleerde dimmer met afstandbediening maakt het controleren van de lichtsterkte mogelijk.

LED op Stabilizer: Deze techniek verlicht textielprints vanaf de achterzijde met LED gemonteerd op stabilizers. LED op stabilizer wordt aanbevolen bij grote formaten om zeker te zijn van een egale lichtverdeling. Modulaire opbouw waarbij de LEDs voorgemonteerd zijn. Vooraf geÏnstalleerde dimmer met afstandbediening maakt het controleren van de lichtsterkte mogelijk.

Bedrukking

Voor Textielframes met LED verlichting bieden wij het 190 g/m2 backlit Sabine polyester doek aan. Dit doek wordt 200% full color geprint met UV-inkt. Dit zorgt ervoor dat het mooi krachtig van kleur is wanneer de verlichting aan is, en dat donkere kleuren ook echt donker zijn en niet flets. Het materiaal beschikt over een B1 brandcertificaat.

Afwerking

Machinaal worden onze peesdoeken exact op maat gesneden vierkant, rechthoekig of rond. De Peesdoeken die in textielframes geplaatst worden, werken allemaal met een platte pees. Deze platte pees wordt rondom aan de textieldoeken gestikt. Het materiaal waarop geprint wordt is 3,2mtr breed, wat betekend dat wanneer zowel de breedte al hoogte groter is dat er een lasnaad in zal komen.

Montage LED Frames

LED Frames en peesdoeken zijn erg makkelijk te plaatsen. Omdat het een modulair systeem is werkt het allemaal met standaard hoekverbinders en koppelstukken. Afhankelijk van het type frame dient dit dus geschroefd, vrijstaand geplaatst of gehangen te worden. Vind je het toch een beetje spannend, ben je er niet zo handig mee of wil je gewoon dat het goed gebeurd zonder risico? Dan kunnen wij de LED Frames ook voor je laten plaatsen door een van onze ervaren monteurs. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.