Behang

Previous
Next

Behang

Gepersonaliseerd behang

Uit 1 deel of in banen geleverd

Indoor toepassing

Waterafstotend en krasvast

Met B1 brandcertificaat

Spoed? Keuze uit Standaard, Express of Next-Day levering!

We werken er hard aan om te zorgen dat hier spoedig een online calculator komt om direct jou prijs te berekenen

Voor 11:00 besteld? Dezelfde dag nog in productie!

Behang is een veel gebruikt product voor de aankleding van een interieur. Dit kan prive thuis zijn in woonkamers, slaapkamers etc., maar ook zakelijk in kantoren, ontvangstruimtes, wachtruimtes, kantines, experience centers en ga zo maar door. Ook wordt behang veel toegepast in de standbouw. 450 g/m2 WallDec is een mat licht gestructureerd PVC behang dat tot een afmeting van 3,2mtr x 45mtr uit 1 deel gemaakt kan worden zonder naden. Tevens beschikt het WallDec over een B1 brandcertificaat. Daarnaast hebben wij diverse vlies en vinyl behang materialen die zoals het traditionele behang in bannen te leveren zijn. 

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Jouw product nog niet online te calculeren en/of te bestellen? Of wil je een zodanig hoge oplage dat we je waarschijnlijk een scherper aanbod kunnen doen dan wat onze online calculator berekend?
offerte

Materialen

Behang is in veel materialen leverbaar. Wanneer je het kamerhoog uit 1 deel wilt hebben van maximaal 3,2mtr x 45mtr dan kun je kiezen voor ons 450 g/m2 WallDec. Dit is een licht gestructureerd PVC behang zonder naden. Tevens is dit materiaal waterafstotend en krasvast en beschikt het over een B1 brandcertificaat. Ook bieden wij de traditionele behangsoorten aan zoals vlies en vinyl behang. Dit behang leveren we in banen. Allemaal uiteraard geprint met een eigen uniek design van jou keuze. Al deze materialen zijn aan te brengen met behanglijm. Afhankelijk van de ondergrond dient de keuze voor wel of geen voorbehandeling gemaakt te worden, en de juiste keuze van behanglijm.

Bedrukking

Voor het beprinten van jouw behang gebruiken wij de UV-inkt printtechniek. Het mooie aan deze inktsoort is dat hij direct droog/hard is na het printen, dus ook direct verwerkbaar wat zorgt voor snelle levertijden. Tevens wordt UV-inkt hard wat zorgt voor een betere krasvastheid.

Afwerking

Al ons behang wordt afgewerkt d.m.v. schoonsnijden. Dit gebeurd geautomatiseerd exact op het door jouw gewenste formaat. Doordat dit machinaal gebeurd ben je er zeker van dat het precies op maat is, en mooi recht gesneden. Afhankelijk van jouw keuze zal het behang uit 1 deel worden gesneden, of verdeeld worden in banen.

Montage / Aanbrengen behang

Bij het bestellen van je behang bij ons, kun je eventueel ook de juiste behanglijm mee bestellen. Vind je het toch een beetje spannend, ben je er niet zo handig mee of wil je gewoon dat het goed gebeurd zonder risico? Dan kunnen wij het behang ook voor je laten aanbrengen door een van onze ervaren monteurs. Informeer via onze klantenservice naar de mogelijkheden.